Quote Originally Posted by muggs View Post
Pai daca mor de foame sa nu se mai joace nene, sa-si cumpere mancare si sa-si plateasca facturile. "Saracia" nu e niciodata o scuza.
Ar mai fi multe de spus aici. Dar cel mai important e situatia absolut penibila in care se afla multi "saraci". Ei "n-au bani" pt jocuri, pt ca sunt saraci. Insa nu e nicio problema sa-si achizitioneze consola. Sau calculatorul. Asta e culmea : am auzit o gramada de oameni - joc piratate pentru ca nu-mi permit sa cumpar originale. Si pentru ca preturile sunt mari, noi in Romania avem salarii mici - ASTA e cireasa de pe tort. O gramada de romani isi cumpara calculatoare de ultima generatie, de peste 1000 euro, dar cand e vorba sa mai dea inca o suta de euro pe sistemul de operare apeleaza rapid la scuza : pai e scump, eu sunt sarac, in Romania salariile sunt mici.

La fel e si cu o consola. Cat de ipocrit sa fii sa zici ca esti sarac, dar tu totusi iti cumperi consola. Daca esti sarac concentreaza-te la altceva - fara sa jignesc pe nimeni, dar daca esti sarac inseamna ca ai alte prioritati - da banii aia pe mancare, haine, etc. In momentul in care ii dai pe o consola inseamna ca ai bani in plus si TIMP in plus ca sa te joci - atunci nu-mi servi placa cu "sunt sarac" pentru ca esti penibil. Ai timp sa te joci si bani sa-ti cumperi consola ? Atunci nu esti sarac. Daca esti sarac nu mai bine iti cauti un job (pentru timpul ala liber in plus) ? Si faci niste bani. Si iti iei apoi consola, cand ti-o permiti (adica o sa ai bani si pentru jocuri).