Am primit si eu jocul ieri (Altex) , nerabdator sa ajung acasa de la servici, ma simteam ca un copil in dimineata de craciun lol.

Pornit instalarea pe Hdd , scos volan de la naftalina , asteptat ~1h.

Am apucat cateva ore de joc si pot sa va spun ca mi-a parut rau cand a trebuit sa dau turn-off la consola. Gt5 cu siguranta este simulatorul de masini care lipsea detinatorilor de Ps3, iti poti da seama cu usurinta cat de "mare" este jocul si ma refer la longevitatea acestuia.
Nu am intrat in arcade mode ci direct in Gt mode, apoi licente. A,B toate gold si IC 7/10 gold ; eventual o sa tintesc spre 100% gold insa necesita timp, timp care deocamdata o sa il irosesc pe Special Events.
Licentele acorda ca premiu cate o masina diferita pentru all gold, all silver sau all bronze.
Special Events :
- Kart racing super fun, deja imi inchipui ce fun o sa fie online cand o sa jucam mai multi.
- Top Gear test track cu VW SambaBus '62 ... super senzatie de viteza ; serios, nu am rezistat sa termin cursa nici macar la Beginner.
- Jeff Gordon Nascar School : O serie de teste care iti arata/te invata cum sa negociezi curbele si depasiri pe interior/exterior , drafting etc. Destul de reusit facuta dpmdv.
- AMG Driving Academy (intermediate) , masina este o bestie iar traseul (nordschleife) pe masura.

Doar atat am avut timp sa "descopar" in cateva ore de joc . Gt5 m-a lasat entuziasmat si cu o nerabdare de a reveni sa joc. Momentan sunt level 14 si cu ~450k credite iar celor care cauta sa faca bani on joc le recomand sa inceapa cu Special events.