Quote Originally Posted by muggs View Post
Pai daca mor de foame sa nu se mai joace nene, sa-si cumpere mancare si sa-si plateasca facturile. "Saracia" nu e niciodata o scuza.
Nu e dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci pe interesantu, cei cu posibilitati materiale modeste au si ei un suflet la fel ca tine, isi doresc si ei sa se joace. Nu bagati aici pirateria jocurilor cu furtul unei masini, sunt chestii total diferite.

Nu iau apararea infractorilor insa de multe ori devin infractori datorita societatii... si conjuncturii din care nu pot sa iasa... un copil dintr-o familie saraca ar trebui sa stea si sa sufere uitandu-se la tine cum te lauzi cat de bine o duci si cum te joci tu jocuri originale?

Eu pentru aceste cazuri exclusiv sunt total de acord sa pirateze un joc si sa isi modeze consola. Si copii saraci trebuie sa se joace. Nu condamna individul, condamna conjunctura, nu ei au cerut sa se nasca saraci. Stii ce sincer nu condam nici pustanii din familiile sarace care fura sa nu moara de foame, ca nu fura de placere, fura sa nu le treaca stomacu prin sira spinarii. Nu ii condamn pe ei, le condamn familiile si societatea din Romania care nu face nimic pentru ei.

Nu condamn un copil sarac care pirateaza un joc dar condamn unu cu bani care face pe grozavu cu colectia lui de orginale dar isi trage filmele de pe filelist. Cati din astia atat de inversunati impotriva pirateiri au licenta ptr Windows-ul pe care il folosesc? Sau pentru Office? Aud?

Facem prea mult pe grozavii cu pirateria dupa parerea mea. Absolut toti de pe acesto forum au piratat cel putin odata, un film, o melodie, un joc. Sa arunce piatra ala care n-are niciun pacat. Daca modarea consolei este infractiune, atunci anuntul lui donely cu modarea este instigare la furt. Ar trebui sa il arestam?