Quote Originally Posted by psypc2 View Post
Sa stearga cineva topic-ul inainte sa-l vada si altii. lol

@paulone: N-ai ce sa strici daca ii faci jailbreak. E ca si cum ai spune ca exista riscul sa-ti strici PC-ul daca conectezi un stick USB si nu e ilegal sa faci asta. Daca ar fi ilegal atunci n-ai mai vedea topic-ul lui Donely cu modarea consolelor.
Daca modezi o consola indiferent de modul de a o face, faptul ca joci jocuri copiate SI NU CUMPARATE este ILEGAL oricum ai intoarce problema!!! Nu ma erijez in aparatorul legalitatii dar uite eu va propun altceva: daca nu ne ajung banii de cumparaturi de ce sa nu furam din magazine, sau daca nu imi ajung banii de benzina de ce sa nu-i sparg masina unui care are Jeep? care ar fi diferenta? aaa, am inteles, piratarea e mai comoda nu necesita efort fizic si teama prea multa....sincer haideti sa nu incurajam asa ceva, maine-poimaine vom fi de acord si cu hackerii care fura din cardurile bancare. Daca vrem sa schimbam ceva in tara asta de ***, haideti sa spargem geamurile Guvernului si ale Parlamentului nu sa dansam "pinguinul" ca niste retardati si sa ne plangem toata ziua. Bafta tuturor.