Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
26-11-2010 18:21 #1683 SP
konichiwa zombie
Evident promotia este in limita stocului disponibil asa ca este indicat sa faci intai achizitia de ps3.Si-ti recomand sa-l cumperi cu garantie,chiar daca vei gasi SH la un pret mai mic.
Apoi stai frumos pe forum-uri,citesti review-uri despre tot felul de TV ,te informezi unde gasesti cele mai bune preturi(nu uita ca de sarbatori sunt tot felul de reduceri,am auzit chiar azi ca la Carrefour toate TV-urile LG aveau reducere 15 %)
Si apoi cu lectia invatata(deja sti magazinul,ai si trecut pe acolo si le-ai cerut voie sa butonezi modelul ca sa-ti faci o idee,sti cine ofera garantia si faptul ca lumea este multumita de ei) esti pregatit sa cumperi.
Daca alegi varianta gresita si te duci direct in magazin cu banutul in mana ,fara sa ai macar o idee despre ce vrei,si-i intrebi pe Gigeii de acolo (care evident nu au studii de specialitate in domeniu si nici nu-i intereseaza la salariul pe care-l au) vei fi mancat.
In incheiere ,eu nu sunt expert pe TV-uri,am stat 1 luna pana mi-am ales plasma, asa ca am sa-ti dau un link pe PM de la "celalat" forum unde poti intreba persoane avizate ,care au cumparat,detin TV-uri de ultima generatie,au facut n-teste si stiu cu ce se mananca.