Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Intrebare sala console
-
I Unlimited
[offtopic]Profit sigur exista.Ganditiva ca vara dai 50 ron sau cat o fii sa te plimbi 5-10 minute cu banana,daca cazi in apa,problema/pierderea ta.La fel si cu atv-ul,dar acolo e mai misto/100/150 ron ora.Practic ala intr-o zi de inchiriat atv-ul isi mai cumpara unul,avand in evdere ca nu sunt inmatriculate,si mai mult de 20 mil nu e unul.
[ontopic] O ideea foarte bune asta cu sala de console,cred ca intr-o zi iti scoti un tv/consola.Dar ar fii fost genial intru-un oras mare (ex:Bucuersti) unde multi au console si stiu cam despre ce este vorba.Nu am nimic cu Craiova,dar nu stiu cam cati clienti ar fii pe zi,poate 3-4.
Legat de licente,probabil ca este ceva de genul cd-urilor audio:le asculti doar acasa,si este interzisa inchirierea/inmanaera altcuiva,ascultatea lor in locuri publice.Cel putin asa zice legea.Daca nenea de la florarie asculta afata in boxe un mp3 ,e problema lui.Nu stiu daca asta se aplica si la console,jocurile pe consola.Cel mai bine citesti License Agreement si evzi cam ce zice acolo,eventual trimiti si un mail catre Nintendo/Wii si vezi ce zic baietii.
Parerea mea.