Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gran Turismo 5
-
28-11-2010 13:38 #2085 SP
Senior Member

Originally Posted by
reszeg
stiti cumva circuitul Nurburgring Nordschleife de ce nu apare si la practice si nici la online nu pot sa il selectez cand aleg circuitul
oare trebuie deblocat sau cum pot sa fac cateva curse fara sa intru la events AMG?
multumesc
Circuitul Nordchleife poti sa ii dai unlock dupa ce termini AMG - Driving School
Beginner - unlocks Nordschleife
Intermediate - unlocks Nordschleife 4h Endurance
Expert ... inca nu am lvl necesar 

Originally Posted by
GreyhounD
Sunt numai pe jumatate adevarate informatiile astea cu damage-ul. In majoritatea clipurilor in care e prezent damage masiv sunt doar masini de WRC. De exemplu in multiplayer eu n-am descoperit niciun fel de damage mecanic (decat un pic vizual) si nici vreo optiune care sa activeze astfel de damage. Pentru mine este inexistent damage-ul in multiplayer, pentru ca daca nu e mecanic nu e deloc.
Aseara am intrat prima data intr-un lobby online pe circuitul nordschleife si am observat ca unui tip cu Mclaren dupa prima busitura in zid i s-a facut praf masina ( front bumper hanging etc.) Despre dmg mecanic nu pot sa spun ca l-am simtit (am iesit si eu in decor de cateva ori) dar masina se comporta putin diferit fata de practice/events mode.