Quote Originally Posted by reszeg View Post
stiti cumva circuitul Nurburgring Nordschleife de ce nu apare si la practice si nici la online nu pot sa il selectez cand aleg circuitul
oare trebuie deblocat sau cum pot sa fac cateva curse fara sa intru la events AMG?
multumesc
Circuitul Nordchleife poti sa ii dai unlock dupa ce termini AMG - Driving School
Beginner - unlocks Nordschleife
Intermediate - unlocks Nordschleife 4h Endurance
Expert ... inca nu am lvl necesar

Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
Sunt numai pe jumatate adevarate informatiile astea cu damage-ul. In majoritatea clipurilor in care e prezent damage masiv sunt doar masini de WRC. De exemplu in multiplayer eu n-am descoperit niciun fel de damage mecanic (decat un pic vizual) si nici vreo optiune care sa activeze astfel de damage. Pentru mine este inexistent damage-ul in multiplayer, pentru ca daca nu e mecanic nu e deloc.
Aseara am intrat prima data intr-un lobby online pe circuitul nordschleife si am observat ca unui tip cu Mclaren dupa prima busitura in zid i s-a facut praf masina ( front bumper hanging etc.) Despre dmg mecanic nu pot sa spun ca l-am simtit (am iesit si eu in decor de cateva ori) dar masina se comporta putin diferit fata de practice/events mode.