Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
La PS3 modarea inseamna Single Player Gaming.Ceea ce pe multi nu ii atrage.Eu unu preferr sa imi iau 1-2 jocuri pe luna si sa le joc online decat sa modez consola si sa ma joc singur de nebun.Cred ca sunt foarte multi cu aceeasi parere.
total de acord...exact ce ziceam eu mai sus...mai bine joci 1-2 jocuri pe luna/la doua luni...decat sa ai 10 jocuri puse pe HDD si sa nu termini niciunul...cand cumperi un joc original te simti parca"obligat" sa-l termini ptr ca totusi dai niste bani pe el...si asa ajungi sa apreciezi si munca depus de studioul ce l-a dezvoltat...

Quote Originally Posted by RaverX View Post
Macar jegurile care VAND nestingheriti pe okazii.ro ar trebui luati la rost. Nu trebuie neaparat sa fie bagati la parnaie, ar fi suficiente niste amenzi usturatoare. N-am nimic cu cei care mai "trag" 2-3 filme de pe torrente (sa nu se inteleaga ca asta e un lucru bun - nu, tot piraterie e), dar cei care VAND efectiv ma calca pe nervi - aia chiar ii privesc ca pe niste infractori lipsiti de orice scrupule. E inadmisibil sa VINZI chestii furate. Si e grav cand asta se intampla pe site-uri publice si nimeni nu ia nicio masura. De aici ar trebui inceput. Mai ales ca e foarte usor sa-i prinzi pe indivizii respectivi - pur si simplu licitezi pentru produs, ii spui ca esti din acelasi oras cu el si stabilesti o intalnire. Si l-ai prins in flagrant - mai simplu nu se poate.
aici deja aberezi...baietii astia vand jocuri ORIGINALE si SIGILATE mare parte....deci sunt ORIGINALE...asa ca unde vezi tu pirateria ?din momentul in care ai cumparat jocul cumperi inclusiv suportul fizic(Blu-ray sau DVD) si poti sa faci ce vrei tu cu el..inafara de a-l multiplica si distribui contra-cost...si oricum nu se poate incadra nici la bisnita pentru ca jocurile pe care le iei de pe forum sau okazii sunt cu mult sub pretul din magazine...
in plus..daca preturile din magazine vor scadea asta se va datora si acestor baieti...ptr ca "fura" in sens pozitiv posibilii clienti care altfel ar cumpara de la ele..
si ca un al doilea argument cei care vand pe net jocurile platesc pentru ele inainte sa le vanda in Romania...deci studiourile isi primesc banii..

in schimb si pe mine ma frapeaza faptul ca in magazinul Unirea...la Playcom ..deci in mijlocul magazinului ..se vand jocuri piratate...asta mi se pare chiar nesimtire totala..