Quote Originally Posted by drati71 View Post
Si nu ne zici si noua ce a avut si cum l-ai reparat?
A avut o problema cu glisajul acela care scoate discul afara, ramanea intepenit intr-o pozitie incorecta. E un sistem destul de complicat la prima vedere, dar cu putina curaj, atentie si un tutorial bun cred ca oricine poate rezolva problema acasa fara a mai fi nevoiti sa dea bani pe reparatie la diversi specialisti. Tot ce aveti nevoie sunt niste surubelnite(in cruce) pentru a desface consola, dintre care una cu cap mai special(surubul principal de desfacere al consolei e mai special; eu am avut noroc sa am asa ceva acasa intr-o trusa de scule).
Ar mai trebui sa va avertizez despre continutul consolei voastre FAT! E posibil sa nu fie identic cu cel din tutoriale(lafel cum nici la mine nu a fost; pot fi anumite diferente dar nimic super complicat; asta depinde de versiunea pe care o aveti, mai veche/noua; ce se vede in tutoriale se pare ca e de la o versiune mai veche a platformei; In consola mea am observat niste diferente in bine, adica economii de material gen: in locul unor suruburi se foloseau cleme + ceva mai multe modificari in blocul optic, care se parea mai simplist o idee)
Celor care au astfel de probleme le recomand tutorialele pe care le-am urmat si eu. Chiar le-am salvat special pentru ca aveam de gand sa le postez pentru toata lumea. Lentila se poate cumpara la un pret convenabil si o puteti instala singuri! In unele cazuri se poate si curata, nefiind nevoie sa o inlocuiti(ASTA NU AM INCERCAT DAR APARAENT E UTIL CEL PUTIN CA O ULTIMA SOLUTIE).
sa vezi ce ma injura chip-mesterii acum