1.Jasper sunt xbox-urile `phat`,cele Slim au sansa destul de mica sa dea RROD(si daca nu-l modezi ai si garantie,no problem)
2.Xbox-urile din USA sunt NTSC,adica vor merge doar jocurile NTSC,Xbox-urile din EU sunt PAL,adica vor merge doar jocurile PAL.Eu ti-as recomanda sa cumperi de pe amazon.co.uk prin Robert Dinu,Bodo sau altii de pe acest forum(nu fac reclama)
3.Daca instalezi jocurile pe HDD,loading screen-urile vor fi mai scurte,iar jocul va fi rulat direct de pe HDD(totusi va trebuii sa introduci discul in consola,dar jocul va fi rulat de pe HDD)
6.Daca nu o modezi,poti juca pe Live fara nici un risc.Iti trebuie cont UK sau US pentru a cumpara DLC-uri si altele.
7.Din cate stiu,se poate printr-un adaptor,dar iti recomand sa nu folosesti mouse si tastatura pt ca nu te vei obisnui niciodata cu gamepadul,la inceput ti se va parea mai greu,dar dupa 1 luna-2 te vei obisnui.
8.Un full HD e perfect,zic eu.Eu am un samsung full hd si sunt multumit de cum se vede.

Imi cer scuze daca am gresit undeva,dar ma grabesc si eu la meci.Sper ca ti-am fost de ajutor.