Single post: Jocuri,pasiune sau dependenta?
-
Senior Member
Corect Xristina dar trecerea se face de la alt departament la level design si de la level design se "urca" pana la GD.
Legat de laboratorul respectiv, din cate stiu eu s-a tinut in primul an, cam atunci cand a fost si stirea si duceau lipsa de studenti. Nu mai stiu care e situatia lui acum, dar am avut prieteni care au urmat acele cursuri atunci si mi-au spus ca batea vantul prin sala de curs.
Studentii sunt si-asa sufocati cu cursuri inutile, obligatoriu si chiar nu simt nevoia de ceva in plus.
@maniac360 - e doar un exemplu cu fullsail dar exista universitati cu renume chiar mai aproape de noi (in Germania) care au programe pentru Game Design.
Nu stiu cum poti compara un student cu astfel de cursuri si unul de la AC de la noi? La noi cel submediocru e cel cu 5 la materiile pe care le considera inutile?
La noi se fac de toate si nimic, nu poti parasi bancile scolii cu o specializare, cum am spus mai devreme, iar daca ignori materiile care nu-ti plac (cum face Xristina) clar nu esti de nota 10 deci esti un submediocru?
Plus ca nu cred ca la AC ti se predau cursuri despre concepte de game design ori noi despre asta vorbeam aici.
P.S. Nu sunt la Poli si nici nu am fost. Prefer sa fiu Unitehnic si nu Politehnic.
Mentalitatea romaneasca conform careia "trebuie sa stii putin din toate" chiar nu a prins la mine. Deloc.