Xristina, inteleg. am doi prieteni care fac Cisco si pe care il propovaduiesc ca pe evanghelie. ca domne, sa il fac si eu neaparat ca nu e scump. lol, de parca asta ar fi criteriul dupa care ar trebui sa urmezi un curs sau sa cumperi ceva. imi pare rau sa aud ce se intimpla la voi. e pacat ca inca se mai perpetueaza o asemenea stare. e ca si cum le-ai spune studentilor sa nu se apuce de gaming ca vor muri de foame, nu stiu, ca there is no toMoRRow . pacat de investitia pe care a facut-o EA acolo si care probabil a fost facuta cu buna credinta, in speranta ca va da ceva roade. deh, asa e cind nu iti pasa de banii altuia. probabil ca EA trebuie sa se implice direct si sa trimita mesageri printre studenti, sa ii atraga sa invete, sa le ofere tuturor participantilor la cursuri un internship (poate pe o perioada mai mica insa tot e ceva) si poate asa s-ar atrage mai multi doritori....decit nimic. ar fi pacat de investitia facuta.

Khan, mi-a spus cineva ca mai de mult, un amic de-al sau, englez care a stat mai mult timp pe aici, ar fi zis despre romani urmatorul lucru: with a piece of sirma, romanians can fix everything.