@maniac360 - o fi fost dar eu vorbeam strict de Game Design. Am vazut ca ai precizat offtopic dar noi suntem deja offtopic de mult Si chiar si-asa, intre o astfel de scoala si AC de la Poli, as opta oricand daca as avea banii. Pentru optionalitatea din spatele alegerii cursurilor pe care le faci.

@h0stile
Nu mai tin la mine vrajelile gen "romanul e bun la toate", "tre' sa stii de toate cand te faci mare", "romanii au cele mai frumoase femei", "sarmalele sunt foarte bune" si alte texte pe care oamenii din alte tari au obiceiul sa ni le spuna. Si ei le spun pentru ca in cultura lor e frumos sa faci complimente iar noi traim si le luam de bune.
M-am saturat de idioti care isi strica aparatura din casa pentru ca vor sa si-o repare singuri sau de oameni care-si construiesc si decoreaza case in totala lipsa de gust uitandu-se prin reviste de "specialitate" sau in curtea vecinului.
Fundamentul democratiei ar trebui sa fie tocmai dreptul ca eu sa-mi aleg ce vreau sa fac, nu sa hotarasca altii pentru mine ce trebuie sa stiu si sa invat ca sa lucrez. Daca vreau sa aleaga altii ma mut in Cuba sau Coreea de Nord unde macar stiu ca nu am incotro.

@zaice - pai asta se face deja. S-a discutat deja de Ubisoft si EA. Dar ideea de la care am plecat pe thread era ca o firma care sa fie romaneasca la baza sa faca toate aceste lucruri.

@Xristina - te ajuta dar e ceva gen cu o mina iti baga in sac si te fura de 2 ori pe cealalta parte. Cate cursuri au parti introductive in care sa-ti explice utilitatea lor? De fapt, cati profesori stau sa explice ceva sau se limiteaza doar la a umple 4 table?

Dar cred ca ne vom intinde prea mult. De la dependenta in jocuri am ajuns sa discutam de independenta fata de sistem Si cred ca astfel de lucruri se discuta mai bine la un pahar de bere la urmatoarea intalnire consolista or something.

L.E. La ce a zis mihaif27 acum, ii dau perfecta dreptate.

Poate multi dintre noi nu vor sa reinventeze roata. Vor doar sa aplice ce se stie deja. Ori un search pe google la momentul potrivit e de 10000 de ori mai eficient decat cursul X din anul 1.