Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gran Turismo 5
-
01-12-2010 03:09 #2167 SP
Senior Member

Originally Posted by
SirAndrew
da, a-specs professional sunt dementiale.
va recomand sa faceti neaparat rost de un volan pentru ca senzatiile pe care le veti trai sunt unice
eu cel putin nu am mai experimentat asa ceva intr-un joc, dar parca stai cu stomacul strans la fiecare curba.
cam asa ceva iese:
YouTube - Gran Turismo 5 - Audi R8 - Supercars Race - Nurburgring GP Cam derapeaza jucaria ta. I-ai facut ceva tuning la partea tehnica? Sper ca folosesti niste cauciucuri adecvate de racing, medii sau soft chiar. Orice masina peste 600 cai are nevoie de cauciucurile alea ca altfel te dai ca pe schiuri.
Vezi ca vor urma niste curse destul de greute la urmatoarea categorie si ar fi bine sa incepi sa strangi ceva bani.
Zicea cineva de un M5, dar nu cred ca va face fata nici tunat. Am si eu unul standard si merge foarte misto, insa nu stiu daca vei face fata la urmatoarele curse cu el. De curand am trecut pe lamborghini murcielago superveloce(care e super stabil, nu prea intri in derapaje cu el) nemodificat, cu cauciucuri racing mediu si am cam stat cu batzu'n cur la campionatul de masini tunate de la A Spec/Expert. Acolo te cam termina psihic, ca il ai mereu pe unul in spatele tau care te asteapta sa gresesti. Ai 5 sau 6 trasee lungute, fiecare a 5 lapuri pe care esti nevoit sa le faci unul dupa altul daca vrei sa iei cupa si ceva bani in plus. E de ajuns sa te agiti putini sa nu franezi corect ca imediat ti se incing cauciucurile si
Deci mare grija la alegerea urmatoare