Single post: PlayStation Plus
-
Junior Member

Originally Posted by
Diesel
Am incercat azi sa joc Age of Zombies si Fieldrunners, doua dintre primele jocuri Minis oferite gratis la abonamentul PS Plus. Fiind minis, le bagasem si pe PSP-ul conectat oficial si activat pe contul meu de PS3 unde era facut abonamentul PS Plus (le-am si jucat in momentul in care le-am pus si pe PSP), numai ca acum imi zice "The content has expired and is no longer available". WTFFF? Stiam ca exista o perioada limitata in care merg downloadate anumite chestii de pe PS Plus, nu aveam idee ca jocurile in sine expira.
Din moment ce s-a prelungit de unul singur abonamentul meu de PS Plus, nu prea vad de ce ar fi trebuit sa imi expire vreunul din jocurile alea "gratis".
Recopiazale pe PSP si o sa functioneze. Asa am patit si eu si dupa o recopiere au functionat. Insa nu stiu de ce face asa...!?! Inca este un mister pentru mine.

Originally Posted by
Diesel
Jocurile de care zic nu mai exista acum in lista oficiala de jocuri ps plus. Pe PS3 nu le aveam pentru ca nu prea sunt facute ele pentru PS3, au rezolutie de PSP. Pe scurt, daca nu ai jocurile in lista de downloads a PS3-ului, tzeapa de doi lei, ramai fara acele jocuri, indiferent daca tu continui sa platesti abonamentul.
Daca sta altfel treaba, va rog sa ma corectati.
Nu cred ca poti sa pierzi continut din lista de download. Ar trebui sa fie legata (lista de download) de contul de PSN. Sper sa nu zic prostii.