Quote Originally Posted by erik95 View Post
Am mai jucat cateva meciuri. Mi se pare foarte usor sa faci level-up, fac minim 1-2 nivele pe meci, dar nu e foarte deranjant. Clasele nu mi se par foarte echilibrate, engineer mi se pare cea mai buna din cateva motive:
1. LMGurile au range, accuracy si damage destul de bune
2. Ai foarte multa munitie (un Medic pleaca cu 64/64+un incarcator, un engineer pleaca cu aproape 200; gloantele medicului, pe M82 care este o arma eficienta, sunt suficiente pentru 2-3 inamici si eventual un sentry)
da la inceput faci level repede, dar mai incolo se face foarte greu si tre sa fi atent pe ce abilitati sau arme iti cheltui pct-ele.
in ceea ce priveste clasele mi se par echilibrate din pct de vedere strategic. da inginerul este cel mai bun la inceput pana-ti iei arme bune si pt celelalte clase. eu vad inginerul o clasa f buna pt suport. fata de kz2 aici chiar tre sa repari si sa ti faci fctionale amobox-urile. am jucat ceva timp si am obs o bataie acerba pe aceste amobox-uri.
cateodata in febra jocului chiar nu m conteaza cantitatea de amo. chiar ma gandeam de m ori ce sa fac, sa iau munitie sau sa dau fuga la obiectiv. de multe ori alegeam a 2-a varianta pt ca ma gandeam ca nu apuc sa folosesc oricum toata munitia.
cred ca totul tine de acomodare si avantajele inginerului zic eu ca dispar odata cu deblocarea armelor pt celelalte clase