Single post: Battlefield: Bad Company 2
-
06-12-2010 14:35 #2587 SP
Member
Foarte multa lume prefera hartile foarte mari, e un fel de trademark al BFului. Jocul ofera de toate, angajamente in spatii deschise mici, in cladiri, lineare, deschise, vehicole etc. Tot ce trebuie sa faceti e sa iesiti de pe server si sa intrati pe unu cu harta pe care o preferati. Daca ma pun sa joc intr-o zi, incep cu S7uad Deathmatch pe Ilsa Inocentes, bag un Rush pe Cold War, vreo doua con7uesturi pe Oasis, un Con7uest pe Arica Harbour de pofta, apoi cand se logheaza MSK bag un elicopter pe Heavy Metal si apoi unul pe Ilsa Inocentes. Tot ce trebuie sa faceti e sa alegeti harta. Observ ca la multa lume e blocaj psihologic legat de schimbarea serverului, sta lumea intr-un meci de 3 vs 4 doar ca sa nu schimbe serveru.
Alt exemplu ar fi, daca am chef de jucat cu shotgun joc un Ilsa Deathmatch, daca am chef de Inginer bag un Con7uest pe Harvest Day, daca am pofta de snipereala bag un Con7uest pe Arica Harbour.
Parerea mea e ca jocul e destul de slab pe Rush. Foarte booring, linear si sniperii domina jocu pe hardcore. Incercati Con7uest pe hartile mai mici (Arica Harbour, Laguna Alta, Oasis). In schimb observ ca multa lume tot joaca Rush, pe aceleasi harti vechi si enervante.
---------- Post added 06-12-2010 at 01:39 PM ----------

Originally Posted by
Dante
mie imi plac sniperii care cauta ei locuri cat mai ferite si de acolo trag de parca ar avea automata

. ii vede toata lumea de unde trag si au muncit degeaba sa caute gauri de sarpe . si eu joc cel mai mult sniper insa ma plictisesc sa astept si prefer sa alerg cu pistolul in mana, vad pe unu, ma opresc , schimb pe luneta si ii dau, si asa mai departe. imi pare rau ca hartile vechi sunt din ce in ce mai goale
La mine cele mai epice jocuri de sniper am avut Most Kills Grachul nu sniperu