Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360)
-
Member

Originally Posted by
dariomario
deci am o propunere... eu am fost plecat in weekend de acasa si nu am putut juca. Am un frate mai mic, care , cu toate ca i-am spus sa nu intre in contul meu de PS3 el a intrat si a jucat meciurile mele cu thedeadman ... a jucat si turul si returul... sincer nu mi se pare corect acuma sa accept eu rezultatele astea de bune. Andrewqp stie ca am fost plecat si ca nu e o poveste aiurea asta deaoarece am cumparat de la el luni un joc si il anuntased de duminica (inainte sa se joace meciurile) ca plec din localitate. Unde vreau sa ajung, vreau ca de acum inainte, ca o regula, sa se confirme identitatea jucatorilor prin sms. Gazda sa solicite prin sms jucarea paritdei iar oaspetele sa confirme la fel... astefel putem anihila situatiile unde sunt mai multi de 1 utilizatori ai consolei... De asemenea eu nu sunt de acord sa iau in considerare returul din moment ce sa jucat de altcineva (turul asa e... nu mai e timp) , pot considera ca returul nu a fost jucat...??? userul cu care am jucat tot o tine sus si tare ca el a jucat si ca asa e ca raman rezultatele in picioare... poate de frica sau din alte motive evita sa joace cu mine dar nu mi se pare corect... astept pareri
Deja o dam in SF
.E problema ta asta, daca nu stii sa-ti securizezi contul...