Quote Originally Posted by Tekken View Post
Frumos aseara dar se putea si mai bine, cuvantul cheie BRAKE

1. La start
2. Prima curba...
3&4. Dupa primul tur...
Poza 2: Cel care face pe interior "e" eu? Nasol cu lipsa unui detaliu pe masina, pentru fiecare jucator. Stiu ca dupa primul sau al doilea viraj, am ajuns pe locul 3, plecand de pe ultimul loc pentru ca nu m-am calificat. Am atins putin un parapete si ultimele doua tururi am mers cu masina tragand dreapta. Dar am rezistat.

Incercati si voi sa nu fortati depasiri in primele 2-3 viraje. Pastrati-va locul ca timp este destul ca sa ajungeti in fata, iar pentru cei care nu stiu: in momentul in care sunteti in spatele cuiva, la aspiratie, aveti grija cand franati. Viteza fiind mult mai mare decat daca ati merge normal, automat si timpul de franare este mai mare si va treziti ca il faceti terci pe cel din fata. Si nu incepeti cu faze ca de ce a franat asa mult. El merge cum vrea, voi trebuie sa aveti grija ce faceti in spatele lui. Si nu, nu ma refer la tine, vagabone, cu faza de pe LaSarthe.

Sper sa bage o setare pentru timpul de la finalul cursei. 15 secunde sau cate sunt acum, este total aiurea. Ier pe LaSarthe, m-a bagat in DNF, cu toate ca trecusem linia de "finish" cu o secunda dupa terminarea timpului.

Si inca ceva si gata: Cand "pierdeti" masina, nu mai accelerati aiurea. Sunt cativa care fac lucrul asta. Franati, uitati-va daca nu vine cineva din spate si apoi incercati sa va redresati. Iar pentru cei care vin tare din spate, daca il vedeti pe cel din fata ca se da cu capul de parapeti, stanga-dreapta, nu dati tare. Franati si asteptati sa se calmeze ca sa puteti trece in siguranta pe langa el.

Multiplayer nu este singleplayer. Daca loviti vreo masina, tineti cont ca la volanul ei este tot un jucator, care sigur va umple frigiderul, va da acatiste sau va lauda cu niste cuvinte "frumoase".