Quote Originally Posted by Mykayel View Post
Nu am GT5 dar m-am jucat ceva cu Move-ul. Controllerul Move e destul de precis, problema e ca nu sunt multe jocuri care merita jucate cu el...scratch that, nu sunt jocuri care merita jucate cu el. Recomandarea mea personala e sa cumperi Bundel-ul cel mai ieftin sau sa cauti aici pe site sa vezi daca vinde careva un PS3. Consola in sine isi merita banii dar mai bine cumperi tu un joc/doua care chiar le doresti in loc sa iei un bundle. Eu am luat un PS3 pentru prietena mea de la un user de aici cu doar 650 RON si pana acum nu au fost probleme cu consola, daca iti permiti sa iei din magazin atunci cumpara de acolo (fiindca primesti garantie) dar repet: Cumpara tu un joc care il vrei in felul asta stii ca nu ai aruncat banii pe fereastra. Daca esti din Bucuresti poti cumpara de la Webpredator jocuri noi la preturi foarte resonabile si din cate stiu eu vinde si console PS3-Slim. Cauta pe forum, are topic pe undeva.
preturile sunt cam la fel prin toata europa, apelasem la un amic din italia sa il iau de acolo pt ca as avea garantie extinsa de la 2 la 3 ani cu 12 euro in plus,sh nu se pune problema vreau garantie, am deja un ps3 distrus. ms