Single post: Gran Turismo 5
-
09-12-2010 10:22 #2445 SP
Senior Member
Mai jos o sa scriu cateva impresii formate dupa ce m-am jucat cateva ore bune si am capatat oarece experienta
E nebunie cu damage-ul acum. La cea mai mica lovitura, masina trage dreapta sau stanga. Nu am vazut daca e afectata si viteza maxima sau acceleratia sau doar directia. Desi, la un momentdat, facand manevre de ajustare a directiei (o izbeam stanga dreapta sa mearga cat de cat drept, nu aveam timp de pit stop) mi s-a facut rosu ceva in dreptul la sofer, banuiesc ca motorul sau cutia de viteze (cred ca ultima) si parca nu mai mergea asa tare. Interesant oricum dar stai cu sufletul la gura cand esti in fata coloanei de elefanti
ajunge sa te intoarca unul si s-a dus totul....
Online e foarte fun, ar trebui sa incercam si masini mai puternice... Kobayashi a trecut aseara pe langa mine cu Veyron si avea ~ 370km/h. In Zonda am atins maxim 340km/h pe Sarthe. E frumos circuitul, dar e denivelat, asta e un aspect care face diferenta, degeaba ai linii drepte daca masina salta ca la break-dance. Iar daca umbli la amortizoare, creste ruliul pe curbe. D-asta e frumos GT5, daca il patrunzi in esenta lui, e foarte complex.
Inca o data, am ramas suprins de cat de echilibrat e Lexus LFA. Iar esapamentul se apropie de cel original, pt ca motorul e dezvoltat in colaborare cu Yamaha, deci un mic zgomot de motocicleta. Jos palaria. Daca mai aveau si amplificare la zgomot cand treceam printr-un tunel, ii dadea 10 la sunet. Ca altfel, pozitionarea 3d e foarte buna. Lucreaza satelitii de numa-numa. E aiurea ca e atat de complex incat nu sti ce sa joci mai intai in cariera. Si Karting, Nascar, License, A-spec, B-spec. Jocul asta nu o sa ma plictiseasca prea curand. Am jucat Nfs Shift un an fara sa ma plictisesc. Masinile sunt clar diferentiate. Fiecare are specificul ei, comportamentul nu prea seamana de la una la alta.
Camera bumper o folosesc cel mai mult, ma ajuta sa am un camp vizual cat mai larg, astfel pot aprecia mai bine largimea unui viraj, distanta fata de masina din fata , etc. Folosesc si camera din spatele masinii cand vreau sa vad cat damage vizual a capatat, sau sa imi clatesc ochii cu reflexiile de pe vopsea si miscarile masinii. Camera din interior o folosesc cateodata, dar destul de rar, mai mult ma incurca. Cel putin la C4 WRC, zici ca ai vizor de tanc prin parbriz. Micut de tot. Cea de pe capota sau mai bine zis, de pe acoperis, mi se pare pozitionata prea sus si zici ca esti cu Tir-ul, parca nu mai incapi pe sosea
te uiti dupa niste oglinzi in plus sa nu agati bordura cand iei o curba.
Bug-uri nu am intalnit pana acum, am doar unul enervant, de fiecare data cand aprind GT5, nu intra boxele in modul DTS la sunet, trebuie sa le sting si sa le reaprind. Nu e de la boxe pt ca la alte jocuri merg perfect. E de la joc. In rest totul e ok.
Sper ca nu v-am plictisit, dar jocul e Racing Game-ul anului pt mine