Single post: Gran Turismo 5
-
09-12-2010 11:05 #2446 SP
Senior Member

Originally Posted by
cosminbad
E nebunie cu damage-ul acum. La cea mai mica lovitura, masina trage dreapta sau stanga. Nu am vazut daca e afectata si viteza maxima sau acceleratia sau doar directia. Desi, la un momentdat, facand manevre de ajustare a directiei (o izbeam stanga dreapta sa mearga cat de cat drept, nu aveam timp de pit stop) mi s-a facut rosu ceva in dreptul la sofer, banuiesc ca motorul sau cutia de viteze (cred ca ultima) si parca nu mai mergea asa tare. Interesant oricum dar stai cu sufletul la gura cand esti in fata coloanei de elefanti

ajunge sa te intoarca unul si s-a dus totul....
e prosteala, nu e damage ceea ce e implementat acum.
indiferent de viteza cu care te lovesti de ceva ai damage ori pe fiecare roata in parte ori la motor ori combinatii intre astea 5. atat. cu aceleasi consecinte de fiecare data... blocarea volanului la 45 de grade si activarea de force feedback de zici ca iti face masaj la palme.
ma intreb la ce dracu au lucrat atatia ani daca tot ce au reusit sa faca e incropeala asta ieftina la o saptamana de la lansare ca sa mai inchida gura celor care tipau pe forumuri ca multiplayerul e de rahat.
macar daca erau toate masinile "premium" mai intelegeam ce au facut in tot timpul asta, dar asa?
si in multiplayer ce sa joci cand nu se fac tururile alea de calificare cum trebuie si la cea mai mica atingere a unui bezmetic ai invariabil parte de unul din cele 5 moduri de damage?