Single post: Gran Turismo 5
-
09-12-2010 16:31 #2456 SP
Senior Member

Originally Posted by
ffocus
Eu nu stiu de ce il mai joci, pentru ce te chinui sa treci cu vederea atatea lipsuri? La cat l-ai criticat ma asteptam macar sa stii cum se joaca un simulator, sa nu ii faci pe toti terci pe circuit, mai ales ca ai si G25.
pai vino cu argumente daca ti se pare ca am zis vreun lucru neadevarat cu privire la joc.
imi place jocul, de aceea ma imi si petrec timpul prin el, daca ai inteles altceva e problema ta.
cat despre faptul ca l-am criticat si ii fac pe toti terci? ai vazut tu asta? 
din cate stiu in multiplayer o singura data mi s-a oprit masina intr-o curba si intrase unu in mine si tipa ca din gura de sarpe...
are sens sa explic ca atunci cand joci cu camera din masina, fara asisturi, cu ambreiaj si schimbare manuala a vitezelor daca te loveste unu ti se opreste motorul? neah... il las pe unu sa ma faca ca el conduce cu controler, da de sfarcu sixaxis-ului stanga dreapta si are vedere de deasupra masinii si e the best!
ca de.. suntem toti egali.
au fost pe bune cursele alea? sincer la felul cum s-au desfasurat credeam ca erau doar pt fun... unii probabil le iau prea in serios. 
cat despre fanboys... ce sa zic... puteti sa pupati in fund jocul cat vreti, asta nu inseama ca e perfect sau e "real driving simulator". daca vreti sa credeti asta nu aveti decat sa o faceti, insa incercati sa veniti si cu argumente pe care sa le sustineti.
sa imi spui ca fac "crize" pentru simplul fapt ca am intraznit sa iti critic joculetul nu mi se pare un mod adecvat de a purta o discutie. 
eu chiar il astept pe Grey sa vina cu un set de reguli, poate asa se mai elimina din copilasii care se cred la destruction derby.