Quote Originally Posted by paunstefan View Post
erik95 : O serie ca asta merita sa aiba sequel-uri atat timp cat sunt bune. Uite la MGS cat de bune si jucate au ramas jocurile chiar si dupa atatea jocuri in serie.
MGS sunt 4 jocuri principale, plus cateva pentru alte platforme (in general handhelds), inceputa in 1987 (atunci a fost lansat pe NES, pe PS1 a aparut in 1998). Deci 8 (4/5 principale) jocuri in 23 de ani, Uncharted sunt 3 jocuri in cel mai probabil 6 ani. Nu zic ca nu-l astept, mi-au placut foarte mult primele, dar m-am saturat de sequel-uri (defapt astept anumite sequel-uri, nu jocuri de care deja se zvoneste ca exista, astept sa fiu surprins. Pacat ca nu se intampla). In rest il astept cu nerabdare, insa sunt convins ca nu va fi foarte usor sa ajunga GoTY. Ultimul a fost foarte apreciat, note foarte mari pe Metacritic, deci Uncharted 3 trebuie sa fie mai bun, altfel va fi "criticat". Plus ca are adversari seriosi ca Gears of War 3, Killzone 3, The Last Guardian, Little Big Planet 2 sau Resistance 3 (nu cred ca Motorstorm 3 sau alte jocuri intra in cursa pentru GoTY) plus alte jocuri multiplatform.