Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
Din pacate de multe ori patesc acelasi lucru, insa din lipsa de timp. The lack of time is my biggest frustration! Imi cumpar o gramada de chestii, insa nu ma bucur de ele decat cu intarziere, sau ajung sa le dau...

Oricum, sunt cateva titluri pe care le urmaresc obsesiv, si incerc sa ma bucur de ele de parca as avea 10 ani. De exemplu sunt titluri pe care le-am savurat din plin anul trecut: Heavenly Sword, Assasin's Creed, MGS4, Uncharted, Viking, DarkSector sau Silent Hill. Chiar daca nu au fost jocuri extraordinare (inafara de MGS4), le-am savurat din plin, pentru ca fiecare a avut ceva special care m-a atras. Heavenly Sword a avut povestea trista a lui Nariko, combo-uri fantastice si great boss-fight, la AC m-a placut senzatia de libertate si atmosfera cetatilor medievale (sunt pasionat de instorie, printre altele...), la Viking mi-a placut sa urmaresc elementele mitologiei nordice, iar DarkSector mi-a placut foarte mult pentru ca are acelasi control ca RE4, unul din jocurile mele preferate.
Asa este.Lipsa de timp este una dintre probleme.Cred ca cei mai invidiati oameni care au un job interesant si sunt si platiti sunt cei care testeaza jocuriile
Si legat de MGS4 si VIKING,deosebite jocuri,nu le-am jucat dar am vazut multe trailere,mai ales ca viking seamna cu God of War ca gen si are si aspecte mitologice in joc