Quote Originally Posted by Tudoran View Post
eu ma gandeam la jumate din cat ai zis tu . Sigur nu o sa fie extrem de mari figurinele sau artbook-ul. Eu zic ca 100$ sau 100 si un pic... A fost vreun collectors care sa coste 200$? Parca Signature edition la GT5 a fost cam atata

L.E. la tournament edition parca are mai mult sens lol. Nici la ala nu as fi sigur ca ajunge la 200 . Tin minte ca am vazut collecters-ul la Tekken 6(cel cu arcade stick) la polus acu juma de an da pretu era EXTREM de mare. Nu mai stiu cat...9-10 milioane?lol sigur nu l-au vandut nici azi... poate l-au ieftinit de vreo 3-4 ori de atunci. Asta ma enerveaza pe mine la magazinele din RO: gata niste preturi nesimtit de mari fata de celelalte tari. Poate deaia comand numa din US sau UK
Dupa cum vezi am modificat. Prima dat am crezut ca se refera la Tournament Edition (care sigur ca costa peste 200$ din cauza fighting stickului). Collectors Edition o vad si eu la maxim 100 - 115 $. Cam cat a fost si SF4 Collectors Edition care continea in mare parte acelasi lucru.

L.E: Un Fighting Stick Tournament Editon costa nou peste 500lei + jocul 200lei + ce mai ofera ei, cred ca se duce dupa cum am zis peste 200$. Dar ramane de vazut.