Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
man e simpla treaba... dar fiind nou in aceasta "febra a consolelor" o sa iti explic. cand alegi o consola, trebuie sa analizezi "problema" din cateva puncte de vedere:

1) jocurile exclusive: dai si tu un search pe google sau pe forum si vezi si tu ce jocuri exclusive aparute sau urmeaza sa apara te atrag cel mai mult. de exemplu (ce imi vine acum in minte) ps3: killzone, god of war, uncharted, metal gear solider, gran turismo, infamous, demon's souls, last guardian etc (sunt mai multe) + ps move; xbox 360: halo, gears of war, forza motorsport, mass effect (doar primul e exclusiv), alan wake + kinect etc. (sunt mai multe)

2) anumite features: ps3: free online multiplayer, wifi, blu-ray etc; xbox 360: online multiplayer mult mai bun etc (un search pe google sau forum te va ajuta mai mult)

3) crede-ma lasa modarea/jb si cumpara jocurile originale. daca ai consola si nu te joci online in MP o tii degeaba pe birou si dupa o luna doua te vei plictisi de ea. cred ca 80%din farmecul unei consola sta in MP. is verry addictive, mai ales jocuri precum: fifa, cod, killzone, gears of war etc. nu face greseala sa te axezi doar pe single player, o sa regreti mai tarziu, belive me.

eu te sfatuiesc sa-ti cumperi o consola on garantie si sa incepi sa cauti oferte bune la jocuri! bafta. app pe acest forum warez este interzis, ai grija!
Listen to him man!