Single post: Gran Turismo 5
-
19-12-2010 20:32 #2700 SP
manfurismojive
Eu unul o vreau pt campionatele de anduranta fiindca le-as putea termina mai repede,in rest nici nu mi-as bate capul cu ea,e o anomalie de masina,ia curbele de 180grade cu 180-200km/h
,dar raspunde prea incet la comenzile de directie din maneta pt. cat de rapida e,deci e f dificil de luat curbele cu ea,ori iei curba prea rapid ori prea tarziu,e f greu de gasit calea de mijloc cu masina asta,cu volanul pare a fi alta poveste din cate mi-a povestit minimize.
Cam urat din partea producatorilor sa faca o masina necontrolabila cu maneta si sa te oblige sa-ti cumperi volan daca vrei sa faci special eventul Vettel ma refer, ca asa poti sa cumperi masina de la dealership cand ajungi la level 40 dar la ce folos daca la levelul ala nici nu mai ai nevoie de ea,deja facand toate endurance race-urile pana atunci
Apropo nu stiti careva daca exista optiunea de a modifica sensitivitatea de stearing la gamepad?eu am cautat dar nu am gasit niciunde.As fi vrut sa modific sa imi raspunda mai rapid masina cand misc din L stick.