Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii
-
23-12-2010 16:46 #3840 SP
VIP Member

Originally Posted by
micul_
Nu inteleg ceva man...cablul acela crossover face legatura intre pc si ps3 dar cablul de la internet unde il bag?

Imi trebuiesc doua placi de retea sau cum?
Man scrie clar :
Nu trebuie sa fiti logati in profilul dvs, trebuie doar sa fie din setarile PS3 conexiunea internet pe enable.
Trebuie sa conectezi consola la PC prin cablu CrossOver si sa faci setarile de retea manual.
NU scrie nicaieri ca trebuie sa fi conectat la net cu PS3-ul prin cablu sau altcumva
---------- Post added 23-12-2010 at 03:51 PM ----------

Originally Posted by
GS0Ls
LT+ 1.1 nu se leaga de niciun bug existent, ci adauga o facilitate si imbunatateste suportul pentru PFI.
- Supports Benq and Liteon Drives (74850, 83850V1, 83850V2, 93450)
- xbox 1 backup support (iXtreme compatible, DVD9 only)
- improved pfi support
PFI, care este:
PFI Sector (Physical Format Information):
This sector is contained within the lead-in and contains information about its physical format. Disc book type, start PSN and end PSN and Layer-break are contained here. Currently all Xbox360 and Xbox1 games have the same PFI information, but that may change.
On Writeable media (our backups), this also contains media specific information such as Media Code/Manufacturer ID and Media Product Revision number.
Any requests for this information is now redirected to the the PFI sector now at $04FB1D (for Xbox 360 backups) or $0605FD (Xbox 1 backups), if it exists. If it does not exist (pre V3 backup) a separate embedded PFI is used for Xbox 360 and Xbox 1.
Comandante, eu le iau ca mici "bug-uri", carente in programare fw-ului hack. Daca faceai un search vedeai ca am scris asta de mai multe ori ce aduce in plus LT+1.1 dar m-am plictisit si eu sa tot explic mereu. Scrie si pe prima pagina a thread-ului ce aduce in plus.
Official release of C4E's iXtreme LT+ 1.1
- Supports Benq and Liteon Drives (74850, 83850V1, 83850V2, 93450) - LT+ for slim 9504 is next followed by LT+ for slim 0225
- Optimized PFI code to accommodate AP25 SS data
- Defeats current AP25 protection
- Protects console from logging AP25 violation
- Full disc stealth used by default
- Waveless booting, disc images are assumed to be correct!
- Split-Vid used as default
- xbox 1 backup support (iXtreme compatible, DVD9 only)
- improved pfi support
---------- Post added 23-12-2010 at 03:52 PM ----------

Originally Posted by
arsham01
am modat vinerea trecuta un ps3 si am facut upgrafe la hdd de la ps3 si toul merge perfect . recomand tuturor
cel mai bun

Multam mult !