eu sunt singurul care nu a fost impresionat de acel demo?L-am jucat acu 2 zile si sincer nu am vazut nimic special...cred ca a fost primul demo care nu l-am dus pana la capat (nu ca ar fi fost incredibil de lung da pur si simplu nu mi-a placut). Nu stiu ce sa zic...pe mine RPG-urile cu pistoale si chestiile de genu ma lasa rece
. I`ll stick to knights in shiny armor. Defapt daca ma gandesc bine...nici Dragon Age nu mi-a placut
(adica celalt RPG Bioware lansat recent). da ala nu mi-a placut din cauza bug-urilor in numar maresi a gameplay-ului care zic ca nu se potriveste pe console...
Deci pt mine se pare ca Mass Effect 2 nu e must buy. O sa astept sa se ieftineasca. Singurele chestii ce mi-au placut au fost cinematics-urile si tipa aia bruneta =p~ (miranda sau cum o cheama
)

L-am jucat acu 2 zile si sincer nu am vazut nimic special...cred ca a fost primul demo care nu l-am dus pana la capat (nu ca ar fi fost incredibil de lung da pur si simplu nu mi-a placut). Nu stiu ce sa zic...pe mine RPG-urile cu pistoale si chestiile de genu ma lasa rece
(adica celalt RPG Bioware lansat recent). da ala nu mi-a placut din cauza bug-urilor in numar maresi a gameplay-ului care zic ca nu se potriveste pe console...
)
Reply With Quote