Single post: God of War: Ghost of Sparta
-
Member

Originally Posted by
Chris
Mykayel, unde ai vazut tu ca cineva sa fi schimbat numele personajelor? (Nu incerc sa creez o cearta, doar intreb)
Nu iti face griji, nu sunt genul certaret si nu ma deranjeaza sa raspund la intrebari care au sens (cum e a ta spre exemplu). Ma refer la fratele lui Kratos pe care pana la Ghost Of Sparta il chema Platos. In plus, el a fost lasat in munti sa moara, dar aparent Ghost Of Sparta spune ca a fost luat de Ares. Nici locatia in care maicasa ii spune despre Zeus nu e consistenta.
Ah, inca o chestie: De ce nu isi foloseste Kratos puterile de Zeu? Datorita lui God Of War 2 stim ca poate sa coboare la muritori in forma aia gigantica, dar in GoS aparent vine ca un biet muritor..de ce? E plina povestea de inconsistente (ca si celelalte jocuri din serie cu exceptia lui GoW1).
EDIT: Eu dau vina pe Santa Monica Studio pentru problemele astea. In mod original GoW2 trebuia sa fie despre fratele lui Kratos (care btw arata ca un fel de demon in GoW1, nu stiu cum arata in Ghost Of Sparta ca inca nu am ajuns la el) dar fiindca au luat seria din mana lui Jaffe, a devenit ciudata povestea. De exemplu: God Of War 3 trebuia sa INCEAPA cu moartea lui Zeus ca o surpriza (deoarece nimeni nu se astepta) iar apoi continua cu o batalie epica contra diverse mitologii (nordica, egipteana etc.) Aparent era o faza in care Kratos transforma un monstru mare intr-o statue (Sphinx-ul) dar din nou, nu l-au lasat pe Jaffe sa se implice.