Single post: Splatterhouse
-
Member

Originally Posted by
SeikQ
Pana la urma, a jucat cineva jocul asta? Vreau parerea personala a unui forumist, nu review.
L-am terminat eu. Il consider un remake facut asa cum trebuie. Include trilogia originala pe Disk si cam toate elementele din seria veche + evident elemente moderne. Repetitiv? Da, este un Beat Em Up in tot sensul cuvantului, deci daca nu iti plac jocurile gen Streets Of Rage sau Final Fight atunci nu il recomand.
Eu personal m-am distrat de minune cu jocul pentru ca a fost combat-combat and more combat, asa cum un shooter trebuie sa fie shooting-shooting and more shooting. Are unele faze mai speciale pentru a taia putin monotonia dar in mare parte e doar combat. AND THANK GOD! Nu ma intelege gresit, imi plac jocurile ca Bayonetta cu multa diversitate in gameplay imi plac chiar FOARTE mult, dar uneori am chef de un Beat Em Up classic (motivul pentru care mi-a placut si Scott Pilgrim) iar Splatterhouse livreaza cu brio.
BONUS: Nu are nivelul plictisitor ca un labirint folosit in tone de jocuri moderne (daca ai jucat Silent Hill Homecoming, Arkham Asylum, Devil May Cry 3 sau God Of War 3 stii despre ce vorba) tot jocul merge inainte si iti tot baga pe gat inamici, arme si bossi.
OVERALL: Mie imi place foarte mult si il recomand oricarui fan de Beat Em Up.
EDIT: Reviewerii sunt cam praf. Sa te plangi de un joc cu numele Splatterhouse ca e prea juvenil e ca si cand te-ai plange de un film numit Star Wars ca e prea SF. La ce se asteptau? Sensul vietii? Esti un tip cu o masca de hokey si omori monstrii. Punct. Cat despre faptul ca e repetitiv...am si aici o comparatie. FIFA merita un 3 pentru ca are prea mult fotball, noul NFS e doar Racing
nici macar un shooting stage nu are, Marvel Vs Capcom 3 nu are nivele Stealth, you get the picture.