Quote Originally Posted by slabunator View Post
Nu-mi merge acceleratia/ brake-ul decat de pe RS. Schimb setarile sa mearga de pe R2/ L2 da nimic, nici x/patrat care e default nu functioneaza. A mai patiti cineva? Am jocul z2, instalat pe hard.
Inca o treaba, cum schimb assist-urile in career?
Vezi ca poti face setari pentru 2 controllere in settings. Poate ai facut pentru a 2-a maneta(daca ai mai multe verifica ce numar ai la cea pe care o folosesti).
Iar assisturile in cariera le pui atunci cand intri intr-o cursa, pana sa dai start. Ai acolo un meniu cu mai multe optiuni printre care si setarile pentru masina(traction control, abs, active steering, cauciucuri etc)

---------- Post added 26-12-2010 at 11:28 AM ----------

Quote Originally Posted by gpaul View Post
A incercat careva setul nou de curse de la Seasonal?E una pe Tsukuba cu RX-7, 10 ture, start din fundul gradinii si nu reusesc sa-l prind pe primul nicicum, 9 sec gap la finish.Am incercat cu cel mai scump Rx7 de la dealership Mazda in zadar,, insa ceea ce imi scapa e faptul ca limita de greutate e 800 iar rx-ul full upgradat are peste 1050kile.Are cineva un Rx mai usor, probabil cumparat de la second pe care l-as putea imprumuta?Merci...
Exista si un rx7 tunat la dealership parca(costa cam 100 de mii). Cauta pe la ultimele firme de acolo, unde sunt masinile alea special tunate.