Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2398 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Inception � un film care ar fi putut fi o capodopera!

Ideea excelenta, originala cu enorme resurse, putea sta la baza unui scenariu copleşitor.
    Nu pot sa nu admir geniul lui Nolan care isi spune inca o data cuvantul printr-un scenariu foarte complex cu un final extraordinar ce lasa loc de multe interpretari. Cu toate astea, scenariul este mai mult complicat dec�t complex. Dacă am exclude scenele de acţiune, şi �ncurcăturile care apar �n timpul acestora, nu am mai răm�ne cu mare lucru.

Regia se ridica si ea la nivelul asteptat, efectele sunt foarte reusite si in multe momente iti fura privirea, actiunea are o desfasurare alerta si captivanta care nu iti da posibilitatea sa simti macar un moment de plictiseala, iar distributia isi face treaba excelent in frunte cu DiCaprio. Nu-mi place de fel mecla acestui actor, dar e al dracului de bun pe scena, ma rog, platoul de filmare.

Mi-a placut ideea de a da arhitectului numele de Ariadne, care aminteşte de mitologicul personaj Ariadna, care prin firul său de aur a găsit drumul bun �n labirintul minotaurului.
    Attached Images Attached Images inception.jpg