Quote Originally Posted by MarYanO View Post
Va multumesc pentru ajutor, sper ca in curand sa discutam despre jocuri. In principiu m-am decis sa-mi achizitionez PS3 sper sa nu fie o alegere gresita.

Exclusivitatile fac diferenta Sunt posesor de PS3 , vreau sa-mi iau si un xbox360 la aparitia lui Gears of War 3 . In afara de Slinter Cell Conviction , Gears of War si Halo nu-mi vine in cap nici o exclusivitate pt care sa ma fi gandit sa iau xbox . Nu sunt fan universrul din halo ...mass effect 2 apare si pe ps3 ...asa ca m-am linistit pt inca un an
Tre sa stii ca jocurile multiplatform , majoritatea arata mai bine pe xbox360 dar oricum n-o sa-ti dai tu seama de diferenta . Jocurile de xbox sunt si putin mai ieftine (mie asa mi s-a parut ) dar tre sa platesti pt LIVE
Fiecare consola cu " + "-urile si "-"-urile ei . Cel mai bine ar fi sa le ai p'amandoua ca sa nu ratezi nici o exclusivitate . Majoritatea exclusivitatilor sunt titluri AAA , jocuri bune sau ff bune .Microsoft si Sony investesc o gramada de bani in titlurile lor , au un control al calitatii destul de sever si nu-si permit sa o dea in bara . Pana la urma jocurile vand consolele

Tre sa recuperezi din urma cu God of War -urile , uncharted-uri , ai killzone 2 urmeaza 3 , heavy rain , move . Eu cred ca n-o sa-ti para rau de alegerea facuta