Am inceput toata aceasta nebunie de la o varsta foarte frageda,la 3 ani stateam la tata in brate si am uitam la el cum joaca STarCraft si alte jocuri pe PC.Nu stiu cat de mult intelegeam dar stiu ca ma atrageau foarte mult jocurile pe PC. Prima mea consola a fost ,din pacate, o clona dupa NES sau Nintendo 64 (habar n-am),cumparata din motivul ca era pikachu pe cutie Surpriza a fost ca nu era nici un joc cu Pokemon,dar erau casete pline cu Mario,Donkey Kong,Tetris,jocul ala in care impuscai rate si era un caine care le prindea etc. Dupa ce mi s-a stricat aceasta ,,consola'' mi-am cumparat un PS2.Am devenit fan Sony ignorand orice alta consola si subestimand Xbox-ul 360,asta pana cand varul meu si-a luat aceasta consola si dupa primele clipe de joc (Street Fighter 4) mi-am spus ca trebuie sa imi iau si eu una.Inainte de aceasta intamplare,mi-am cumparat un Nintendo DS care m-a satisfacut ceva timp.Apoi mi-am luat un PSP pt a juca in retea la scoala in pauze alaturi de colegii mei .Ultima mea achizitie este un Wii,de care sunt f multumit!Consola mea favorita este Xbox 360,apoi pe locul 2 PSP-ul si pe 3 Wii-ul.
Edit:Am uitat sa mentionez ca achizitionarea unui gameboy color si unui gameboy advance sp a dus la cumpararea DS-ului