Single post: Gran Turismo 5
-
29-12-2010 12:55 #2878 SP
Member

Originally Posted by
GeOKeR
Unde s-a facut frate ca de la ora 19:50 - 22:30 in continuu m-am uitat la toti din lista de prieteni si nu era nimeni pe nici un serv. Wtf? Imi pregatisem o masina sa intru si eu. I-am dat mesaj lu' ffocus si mi-a spus ca se face. Am verificat iar de nu stiu cate ori, dar nimic. O fi fost ceva de la mine ca altfel nu imi explic cum de nu am gasit serveru pe care ati jucat la nici unul din lista.
le: apropo de casti; era cineva cu o casca logitech intr-o seara, dar nu mai retin exact cine; poate ne zice si noua despre ce model era vorba exact ca tare bine se auzea

Poate nu l-ai avut pe vagabone in lista de friends si deaia nu a mers sa dai join, din cate imi amintesc el a facut serverul.Dai add si ar trebuii sa mearga pe viitor asa ampatit si eu, aparent dacanu ai hostu la friends nu iti apare ca ceilalti se joaca chiar daca o fac.
Cat despre casca logitech e modelul acesta : Logitech Premium Notebook Headset PC Calling Internet Chat and Music 980445-0914
Am vazut ca au si casti mai ieftine(cei de la logitech) tot in stilul acesteia(adica par a fi din aceasi gama), banuiesc ca si alea se aud cam la fel de bine.