Fiind un admirator de jocuri beat'um up as dori sa vad un joc cuprinzand urmatoarele caracteristici:

1.Sa aiba in componenta story-ului elemente din cultura si istoria japoneza (perioada samurailor)
2.Gameplay-ul sa fie o combinatie de elemnte din arte martiale (sa fie prezentate cu acuratete tehinci plus combinatii de lovituri,combo),sa cuprinda si gadgeturi specifice unui samurai japonez(sabie,stelute, tehnica de camuflare/disparitie),sa aiba posibilitatea de setare din gamepad cat mai facila playerului(tehnicile si loviturile combinate sa poata fi executate usor din butoane ,lasand gamerului posibilitatea de a isi incanta ochii cu aceste tehnici)
3.Mediul inconjurator(implicit grafica) sa cuprinda elemente arhitecturale specifice (pagode etc)

Sunt elemtente generale ale unui joc.Poate ca sunt deja pe piata si nu stiu eu de ele,dar tare as dori sa joc pe PC (momentan nu detin xbox 360) si in viitor pe xbox 360 (daca sunt astept sa-mi spuneti titluri),iar pe ps2 am jucat un joc asemanator (God Hand-din perspectiva martial arts,si God of War din perspectiva combinarii gadgeturilor plus elemente de magic)