Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Propuneri.. again :)
-
Senior Member

Originally Posted by
Tudoran
Userii noi de regula uita sa arunce ochii peste data in care s-a postat ultima data. Cand vad un user mai nou ca posteaza la sectia Bazar in prostie si ca la ultimele 8-9 thread-uri vezi numele lui, atunci iti dai seama ca a luat pe rand fiecare thread care l-a gasit si nici macar nu s-a uitat la data.
Exact. Eu cred ca se intampla asa : se inregistreaza userul dornic sa cumpere jocul "bla bla", intra la publicitate si da search "bla bla". Si apoi incepe haosul : userul intra pe rand pe toate thread-urile, nu se uita la data, nu se uita daca s-a dat sau nu, nu se uita daca thread-ul e de vanzare sau cumparare, nimic... Incepe sa posteze in nestire : il mai ai ? care e ultimul pret ? ofer x lei. etc, etc
Si te trezesti ca tu ai pus un anunt de 3 minute si deja e pe pagina a doua pentru ca un aiurit s-a trezit ca vrea un joc, dar e prea idiot grabit si nu se uita din ce data e anuntul sau daca userul vinde sau cumpara. Mi s-a intamplat si mie de cateva ori : aveam anunt ca vand sau schimb niste jocuri, iar la schimb ziceam ca m-ar interesa un anumit joc. Si unii se trezeau sa ma intrebe cat costa jocul ala, desi eu il CAUTAM (sa-l cumpar sau sa-l iau la schimb).
Probabil ca limitarea asta ar avea si neajunsuri, dar tot timpul se intampla asa, insa daca avantajele sunt mai mare ca dezvantajele eu zic ca merita. Exemplu : acum la publicitate se unesc automat posturile consecutive daca nu trec 24 h intre posturi. Normal ca apar probleme : mai multe posturi unite arata ca naiba, plus ca regula e cam nasoala, poate eu vreau sa postez odata pe zi, insa nu pot posta la ora fixa, odata postez seara, altadata ziua, etc. Si daca am postat la 10 seara nu mai pot posta pana la 10 si un minut in ziua urmatoare, e un pic aiurea, poate eu vreau sa postez ziua urmatoare la 3 jumate ziua. Insa inteleg ideea si e buna, opreste o gramada de nesimtiti si aiuriti care cred ca forumul le apartine si care dau up de 3 ori pe ora.