Buna tuturor,

Saptamana trecuta am dat intamplator peste un articol despre ET - am ramas intrigat de idee si m-am decis aproape instantaneu ca trebuie sa incerc si eu tigarea asta. Sunt surprins ca din 2004 (cand a aparut ruyan din cate stiu) si pana acum nu am auzit de posibilitatea asta.

Dupa cateva ore petrecute pe forumurile straine m-am decis sa optez pentru o varianta un pic mai scumpa dar sper mai longeviva dse901. Se pare ca comerciantii si bisnitarii de la noi (RO) s-au decis sa profite la maxim de aceasta noua nisa - si au adaose intre 100 si 300 % pentru aceste produse. Asa ca am optat sa cumpar produsul de pe Electronic Cigarette | Free Yourself... | e-cigs Welcome - cu 30 de lire + 5 pentru transport (echivalentul a 160 ron). Voi primi tigarea saptamana viitoare. Recomand tuturor sa nu ingrase oportunistii din RO!

Mi-am luat si un ejuice de 15 ml de 24 mg (xhigh) cu aroma de marlboro cu 18 lire. Ulterior am citit pe forum ca s-ar putea sa fie prea tare pentru mine. Dar greseala este facuta. In mod normal sunt fumator de light intre 6-9 mg nicotina (intre un pachet si un pachet jumate pe zi) - dar am zis ca poate e mai bine sa cumpar un juice cu o concentratie mai mare de nic pentru a trece mai usor la ET.

Astept cu nerabdare sa ajunga ET-ul meu si sper sincer sa reusesc sa-l folosesc ca substitut pentru tigara clasica. Sunt foarte curios care este prima senzatie - cat de bine copiaza gustul unei tigari normale. Sunt deocamdata sceptic dar sper sincer ca gresesc.

Am intrebare la cei cu vechime in domeniu: Ati incercat sa turnati doua trei picaturi direct in atomizator? Gustul este acelasi? Se consuma mai mult "combustibil" asfel? Cam cate fumuri se pot trage asa?

Am sa revin cu amanunte saptamana viitoare.

Timi