Single post: Houston avem o problema
-
is the man!
Nu ai nevoie sa gasesti oameni sa boicoteze, ai nevoie sa gasesti o metoda prin care sa poti lansa o responsabilizare, atat printre parinti cat si printre adulti.
Pentru multi adulti, internetul inseamna un mail si un google. Nu mai mult. Le pui trei site-uri de review-uri si nu stiu cum sa le diferentieze. Nu va ucideti parintii pentru asta, ca e ceva normal. Nici noi nu stiam la inceput. Eu, in schimb, de fiecare data cand era nevoie de o electronica noua, i-am dat link mamei pe Engadget, la review. Laptop, telefon... chestii mici. Acum stie exact unde sa caute, pentru un review profesionist.
Pentru cei mici, inca mai avem de asteptat. Tot nu vad Romania ca pe o piata buna pentru jocuri. Prea putine promotii constante, prea putine evenimente si mai ales, prea putine locuri dedicate. La MG/Altex/etc, te duci sa intrebi de un joc si iti aduce total altceva. Ce sa ii faci, daca nu ai pe cineva sa te indrume sa nu cumperi jocul interzis sub 18 ani ci ceva mai bun pentru varsta ta. Jocurile pentru copilasi sunt considerate tabu (jocuri pentru copilasi = $hit), dar nu este asa! Sunt destule optiuni bune, trebuie doar personal instruit.
Din punctul meu de vedere, daca se rezolva aceste probleme, totul o sa fie super...