Single post: Houston avem o problema
-
Senior Member

Originally Posted by
Mykayel
1. Bioshock a avut nevoie de 2 patchuri care le-am cautat ORE INTREGI pe net. Cand in sfarsit gaseam un link spre patch aflam ca siteul respectiv nu mai e in picioare sau nu mai are fisierul. Dai si mai cauta. Si toate astea pentru ca placa mea video nu era 'compatibila' cu jocul fara acel patch.

Apoi dai si mai cauta pentru ca aparent acel patch nu merge fara alt patch. In sfarsit jocul a mers si mergea chiar bine pe medium settings dar totusi e mult prea multa munca pentru un joc pe care am dat banii.
Ei bine, in fiecare README, manual sau ce vrei tu al jocului, sunt link-uri catre paginile oficiale ale jocului. Pe pagina oficiala a jocului, gaseai incredibil de usor aceasta pagina: BioShock Support - de altfel, primul rezultat pe Google. Asta daca nu cumva cumperi jocul prin Steam si il ai actualizat automat.
Si din manualul jocului inveti absolut tot ce este necesar ca sa te poti "lansa" in joc. Sa nu mai zic ca mai toate jocurile au tutoriale, la inceput, unde pui in practica ce ai invatat in manual.