Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
Pentru astfel de momente exista Google.
Nu trebuie sa caut pe Google! De ce mai exista manual daca nici macar chestiile de baza nu le contine.

AndyZ o sa repet ce am mai scris o data: Nu jocurile violente sunt problema ci faptul ca noi gamerii suntem vazuti ca pe niste inculti grei de cap care nu au trecut inca mental de varsta de 10 ani. Tu ai vrea ca sa asocieze copilul tau cu niste oameni ca astia? Noi stim ca nu sunt toti gamerii asa, dar de cate ori cineva incearca sa o dovedeasca apar 3 vite care isi iubesc bucatile alea de tabla cu ceva plastic in ele atat de mult incat incep sa se injure pentru ca bucata de plastic numarul 1 e mai buna decat bucata de plastic numarul 2 sau pentru ca telecomanda bucatii de plastic numarul 1 este mai rotunda decat bucata de plastic numarul 2. E normal asa ceva? Ma mir ca nu ne injuram pentru care firma scoate pantaloni mai buni.
Iar faptul ca jocurile nu au o optiune pentru limba Romana e o problema destul de mare pe aici. De ce? Cativa vecini de ai unui prieten joaca doar FIFA si X-Blades. De ce? FIFA e usor de priceput iar X-Blades are setare in Romana. Tu iti imaginezi cat de multi Romani ar cumpara jocuri daca ar si intelege ceva din ce zice povestea aia? Nu e vorba doar de copii ci si de adulti. O subtitrare in limba Romana ar fi chiar atat de rea? Ar fi chiar asa greu sa setezi jocul pe Engleza daca nu vrei sa vezi traducerea? Chiar credeti ca Gears Of War sau Halo are o poveste asa mare incat nu poate fi subtitrata?

EDIT: Poate ca producatorii merg pe premisa "pagini in plus in manual = costuri mai mari de productie".
Am constatat ca manualele jocurilor sunt parca din ce in ce mai subtiri. Nu stiu daca ai vazut manualul la AC:Brotherhood.. o coperta (as in aproape un A4 impaturit in doua) pe care scrie "uita-te in meniul jocului", probabil noua tendinta stupida de a face profit.

Eu ce am scris acum cateva posturi? Sau e greu sa citesti? Am intrebat CE ROL AU? Noua nu ne trebuie, incepatorii nu inteleg mai nimic din ele, de ce mai exista? E ca si cand ar scrie Manualul versiuni US in Japoneza. Daca sunt Japonez, clar o sa iau versiunea Japoneza iar daca nu sunt Japonez, sunt sanse mari sa nu pricep nimic din ce scrie acolo.