baieti!...nu am nici cea mai mica suparare..ba din contra ...imi place..e total aiurea stiti si voi cand joci cu cineva care nu pune suflet...sau nu se oftica..asta imi palce si mie...eu recunosc....ma oftic cand pierd..(in sensul bun)..eu cu voi nu am absolut nimik..si vreau sa o tinem tot asa(pe cand la o bere?)..dragos e baiat super(are si el rautatile lui).....si mihai ..si dummy...asa ca hai sa tinem aproape...noi nu am jucat club..sau cel putin eu..can nu am avut cu cine....(stiti faza cu moroi)...nu i am zis nici o secunda lui mihai sa vina la mine in club...si sa va lase..si nici eu nu am revenit la voi(odata ce am plecat.....)acum...ne am adunat cativa si am inceput..e drept mai greu fiindca nu i stiu pe nici unul...inafara de fix si mihai..au mai venit si alti baieti nu foarte buni dar su inceput sa se mistestiti si voi cum e pana ne gasim locul..disciplina etc.+ca am pierdut cel putin3 meciuri ca ne au deconectat de la ea...in rest..abia astept sa va intalnim.......in club.....si de ce nu ..sa facem o zi super numai cu fotbal..la mine la oricare altul...v am pupat si hai sa mai vb si pe live nu numai aici!