Quote Originally Posted by RaverX View Post
Vezi ca nu privesti toata imaginea, doar ce-ti convine tie. In primul rand, in momentul in care vinzi un joc de 50 de lei se presupune ca ai nevoie de aia 50 lei sau ca vrei cu adevarat sa vinzi jocul. Din ce zici tu deduc ca nu e cazul tau, daca tu cumperi din magazin toate jocurile. E clar ca ai o situatie financiara peste medie.

In al doilea rand (si cel mai important) conteaza atitudinea, de aia vorbeam eu, uita-te la formulare : "frate, nu ma complic pentru 50 lei". Am facut schimburi cu Bucuresti si prin curier, un tip foarte de treaba mi-a zis ca nu are cum sa ajunga la posta, era cam in situatia ta, poate chiar mai ocupat. Dar nu m-a refuzat cocalareste, mi-a zis ca daca facem schimbul prin curier e perfect.

Deci mai gandeste-te odata la tot ansablul, eventual citeste inca odata postul meu si poate o sa intelegi. E una sa nu ai efectiv timp si sa refuzi elegant si motivand corect refuzul de a trimite prin posta si e cu totul alta sa raspunzi sictirit si plin de smecherie ca "nu te complici" pt 50 lei, ca si cum 50 lei ar fi un scuipat, dar tu ai 17 ani si de fapt 50 lei reprezinta castigul tau din invarteli pe o saptamana.
Oh, sorry, my bad. Am citit mai cu atentie.
Da, nu ma complic pentru 50 de LEI suna urat. Sorry, eu am inteles ca te refereai la toti cei care refuzam sa trimitem prin posta din orice motiv si ca foloseai acea formulare ca un exemplu care spune "e ca si cand ai zice".
Oricum sa nu crezi ca iau apararea subsemnatului de mai sus de la care a si pornit discutia, e drept, o chestie de genul asta am patit si eu cu un schimb (eu deobicei nu vand ci doar fac schimb) dar pe mine personal nu ma interesa in ce limba e carcasa sau manualul, dar pe alti vad ca ii doare de chestia asta si e dreptul lor sa se planga ca nu au fost inforamati. Eu spre exemplu nu vreau sa primesc manuale in care a fost completata sectiunea NOTES dar evident nu ma gandesc sa si intreb pe cel care vinde daca a scris ceva pe acolo, ma astept sa mentioneze acest detaliu.
PS: Intradevar atitudinea asta cu "Domne e doar 50 de LEI, ce te plangi?" e aiurea. Cum ar fi sa vand eu un PSP cu doar 200 RON si sa zic ca e aproape ca nou, iar apoi cand tu il cumperi sa vezi ca ecranul e zgariat la greu, coltul dreapta sus al ecranului e negru complet, analogul face figuri, si tot pica capacul de la baterie? Iar raspunul meu sa fie "E doar 200 RON in magazin e cel putin 700, functioneaza bine si te poti juca pe el".