Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Ultimul joc devorat

1. #2345 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Assassin's Creed: Brotherhood @ - 9/10

+ Story /poate mai putin ultimul capitol, care lasa senzatia, dar numai un pic, ca a fost cam grabit/
    + Personaje /nici nu stiu de unde sa incept /
    + Sunet /voice acting grozav + Jesper Kyd - you really just can't go wrong with Jesper Kyd/
    + Grafica /de zile mari, intotdeauna mi-am dorit sa vizitesc Coloseumul/
    + Gameplay /bun de tot, diversitate si mai buna/
    + Side quests/missions/activitiesc - unele dintre cele mai bune pe care le-am intalnit in vreun joc - ever - cu o mentiune speciala pentru Borgia Towers
    + MP -> hidden gem

- bug-uri; nu m-au deranjat in mod deosebit numarul sau gravitatea lor, ci faptul ca au ramas, in mare parte, aceleasi ca in AC 2
    - finalul - nu zic ca e rau, dar nu mi se pare ca s-a ridicat la nivelul restului jocului

To sum up, cum zice englezu', mi-a placut mult Pe partea de SP, mi-a placut sa caut marul lu' peste prajit, sa vizitez Roma, sa fac kill streakuri, sa omor inamici cu arbaleta, cu otrava si cu matura. Mi-a placut sa il revad pe maestru Leonardo /misiunile cu inventiile lui sunt absolut geniale - toate/ si sa escaladez Castel Gandolfo ca sa ma dau dupa aia din varf cu parasuta. Ar mai fi si armura lui Romulus si ghilda asasinilor, dar chiar sunt prea multe. Mi-a placut mai putin sa fac training sessions si sa caut steaguri si pene, dar, cel putin astea doua din urma, au devenit un fel de traditie. MP e surprinzator si o gura de aer proaspat. Nu stiu daca o sa prinda pe toata lumea, dar, daca jucati jocu, incercati neaparat si oleaca de multi. Stunning cocky opponents never got old for me
    Attached Images Attached Images assassins-creed-brotherhood-pre-order-bonus-character-revealed.jpg