Single post: Ultimul joc devorat

1. #2345 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Assassin's Creed: Brotherhood @ - 9/10

+ Story /poate mai putin ultimul capitol, care lasa senzatia, dar numai un pic, ca a fost cam grabit/
    + Personaje /nici nu stiu de unde sa incept /
    + Sunet /voice acting grozav + Jesper Kyd - you really just can't go wrong with Jesper Kyd/
    + Grafica /de zile mari, intotdeauna mi-am dorit sa vizitesc Coloseumul/
    + Gameplay /bun de tot, diversitate si mai buna/
    + Side quests/missions/activitiesc - unele dintre cele mai bune pe care le-am intalnit in vreun joc - ever - cu o mentiune speciala pentru Borgia Towers
    + MP -> hidden gem

- bug-uri; nu m-au deranjat in mod deosebit numarul sau gravitatea lor, ci faptul ca au ramas, in mare parte, aceleasi ca in AC 2
    - finalul - nu zic ca e rau, dar nu mi se pare ca s-a ridicat la nivelul restului jocului

To sum up, cum zice englezu', mi-a placut mult Pe partea de SP, mi-a placut sa caut marul lu' peste prajit, sa vizitez Roma, sa fac kill streakuri, sa omor inamici cu arbaleta, cu otrava si cu matura. Mi-a placut sa il revad pe maestru Leonardo /misiunile cu inventiile lui sunt absolut geniale - toate/ si sa escaladez Castel Gandolfo ca sa ma dau dupa aia din varf cu parasuta. Ar mai fi si armura lui Romulus si ghilda asasinilor, dar chiar sunt prea multe. Mi-a placut mai putin sa fac training sessions si sa caut steaguri si pene, dar, cel putin astea doua din urma, au devenit un fel de traditie. MP e surprinzator si o gura de aer proaspat. Nu stiu daca o sa prinda pe toata lumea, dar, daca jucati jocu, incercati neaparat si oleaca de multi. Stunning cocky opponents never got old for me
    Attached Images Attached Images assassins-creed-brotherhood-pre-order-bonus-character-revealed.jpg