Quote Originally Posted by alin2304 View Post
am descarcat si dvd-uri cu fifa pal si ntsc , am convertit din ntsc in pal si la fel, trebuie ceva setari in freemcboot?

---------- Post added 04-01-2011 at 08:08 PM ----------

stii cumva un link de unde sa iau o imagine buna cu fifa11?
Daca consola e modata cu FreeMC Boot, imaginea ISO a backup-ului ce vrei sa-l rulezi trebuie pach-uita cu un program si apoi scrisa pe DVD (banuiesc ca te referi la backup-ul facut jocului original ce nu vrei sa-l uzezi, nu)!

Quote Originally Posted by MyBlackE View Post
Detin un PS2 Slim SCPH-77004 PAL nemodat. Nu ruleza GT4, GoD of WaR -ambele noi-noute (editii Platinum-elipsa rosie cu inscrisul alb). Ruleaza fara probleme GT Concept, Brother In Arms s.a. - DVD-uri intens utilizate. Pt. salvari folosesc MC SCPH-10020 8Mb. Sint interesat de modarea PS. Se rezolva problema rularii jocurilor editii Platinum?
PROFI SOLUTION WANTED!!
Presupunand ca jocurile ce nu-ti merg sunt PAL si nu NTSC, atunci problema ta e legata de transferul datelor de pe DVD la consola via ansamblu optic. Deci ori jocurile care nu-ti merg sunt zgariate, ori murdare (cu amprente de la degete pe ele) ori ai probleme cu lentila laser (praf sau uzura). Faptul ca unele jocuri iti merg nu insemana ca laserul nu are nimic (jocuri diferite insemana grafica diferita). Deci verifica jocurile ce nu iti merg, eventual curata lentila de praf.

Modarea nu va face decat sa-ti dea posibilitatea sa rulezi jocuri backup, nu le va face pe cele ce nu merg, sa mearga.