Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
Informeaza-te mai temeinic si vorbeste corect inainte sa incepi sa debitezi tampenii, revenind la subiect, asigura-te ca, playstation-ul este tinut la minim 10 cm de perete si nu este acoperit sau tinut intrun spatiu inchis ( de ex. cabinet AV) incearca si cu jocuri retail ( pe Blu-ray ) si vezi daca ai probleme, conexiunea cu TV-ul nu are nici o legatura cu restartatul consolei, sincer ma indoiesc ca BD-ROM-ul sa fie de vina in acest caz, daca ar avea probleme nu ar mai citi jocurile pe disc dar daca zici ca filmele iti merg....ma rog, incearca sa inlocuiesti si HDD-ul cu altul de 2.5 inchi si vezi ce se intampla. Bafta !
multumesc pentru raspunsuri si revin cu detalii.nu am consola modata,joc numai jocuri originale pe ea.am facut verificarea cu infamous timp de o ora di totul a decurs normal.apoi am incercat cu red dead tot ora si totul a fost bine.am bagat si just cause vreo 30 de minunte si n-a facut nici o figura.in schimb cand am jucat mai mult just cause(maxim 2 ore) la iesire din joc iar mi s-a restartat consola. consola e pozitionata la mai bine de 10 cm de perete.sta pe un stand cu cooler. aseara nici macar nu era fierbinte cand am pus mana pe ea. filmele de care ziceam nu sunt pe blu ray ci ma uit la ele de pe stick(e vorba de niste seriale).o fi vreo problema de a jocului sau ma anunta consola ca s-ar putea sa se intample si ceva mai grav? sunt curios daca a mai patit cineva asa ceva macar.