Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gran Turismo 5
-
06-01-2011 22:35 #2988 SP
Junior Member
in primul rand imi cer scuze fata de cei care erau online in seara aceasta la etapa Suzuka!!!!
pentru ce pentru ca am dat start race din greseala care defapt nu este a mea in totalitate pentru ca daca faci ceva organizat si scrii un program adica in cazul acesta era: Qualifying Round Start: 20:00 si Race Start: 20:30 cursa trebuia sa inceapa la 20.30 si nu la 20.55 asa este???
am reusit sa dau start race pt ca vazand ca nu incepe cursa am iesit sa beau apa iar cand am intrat in camera si am vazut masinile la START am sarit in scaun si am atins acceleratia fapt care a dus la start race
Deci daca pentru prima mea abatere cu voi online considerati sa imi dati EXIT atunci imi pare foarte rau de cum ganditi
O seara placuta in continuare pt voi ca a mea nu mai este
va rog incercati sa respectati ora la care este trecuta cursa ca asa este normal
respecte