Mda, oricum asta seara am lungit-o ca niciodata..in fiine pt. mine nu e problema dar poate pentru altii, ce ma deranjeaza e ca si am sa scriu iar aici ca sa vada si el : VAGABONE cand ai fost tu lovit sau ce s-a intamplat eu eram atat de in fata incat nici macar nu te vedeam pe harta, singuru pe care il vedeam era Greyhound care era totusi la o dist. considerabila in fata mea.Iti scriu sa vezi pentru ca nu vreau sa traiesti cu impresia ca am facut ceva la care nici macar nu eram in apropiere, salvez replayu si ti-l dau sa pui camera pe mine sa vezi daca am atins macar o singura masina de cand incepuse cursa, ai vazut ca pe Fuji cum ai zis si tu ne-am duelat destul de frumos si la fel fara incidente.Acum faza tare in timp ce ii scriam mesaju in joc lu vagabone sa incerc sa ii zic ca n-am nici-o treaba cu ce se intamplase mi-a intrat masina la pit-uri..dar nu asta e tragedia.Imediat cum am iesit de la pits mi-a disparut vitezometru din bumper cam si oglinda retrovizoare iar la mazda asta e imposibil sa joci de la volan ca am impresia ca sta pilotu ala cu capu pe geam, asta da bug am incercat sa fac sa apara iar vitezometru si oglinda dar a fost imposibil si pana la urma am lasat balta cursa.

p.s. : sunt rzr_10 ..